FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 01

FRANCHISE ΚΑΦΕ - ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

To Coffee Lab

Το Coffee Lab η πρώτη αλυσίδα καφέ του 3rd Wave Coffee Movement στην Ελλάδα, διαθέτει το πιο δυνατό brand name, κορυφαία τεχνογνωσία και προϊόντα specialty coffee σε ασύγκριτες τιμές και ποιότητα, με ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις και άριστα εκπαιδευμένους baristi. Με ξεχωριστό design καταστημάτων, open espresso bar, μοναδικά προϊόντα (από τον καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης, μέχρι τα ιδιαίτερα ροφήματα σοκολάτας) και αξεπέραστες καινοτομίες (από την εμφιάλωση του Cold Brew, μέχρι την λαχταριστή διαδικασία παρασκευής των ροφημάτων σοκολάτας), αλλά και τον ευφάνταστο τρόπο σερβιρίσματος, αποτελούν μια μοναδική πρόταση Franchise καφέ και αλλάζουν τα δεδομένα του Street Coffee.

Τα Coffee Lab αποτελούν το πρώτο και αυθεντικό coffee shop 3ης γενιάς, προσφέροντας ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin). Εμπνευστής και ιδιοκτήτης των Coffee Lab, ο Barista Champion 2008 – 2009, κ. Στέλιος Ρουμελιώτης, με εμπειρία άνω των 15 ετών στον χώρο του καφέ, έχοντας παράλληλα διατελέσει υπεύθυνος εκπαίδευσης και στέλεχος παραγωγής σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, δημιούργησε ένα αυθεντικό street concept του 3ου κύματος του καφέ (3rd wave coffee movement).

Τα βασικά χαρακτηριστικά του 3ου κύματος του καφέ αποτελούν, τόσο η έμφαση στην προέλευση και στην ποιότητα της α’ ύλης, όσο και ο τρόπος προετοιμασίας και παρασκευής του ροφήματος. Ο έλεγχος της ποιότητας των κόκκων και η προσήλωση σε αυστηρές προδιαγραφές καθ’ όλη την αλυσίδα «Farmer – Cupper – Roaster – Barista – Customer» αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας καφέ.

FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 001

Η μητρική εταιρεία διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις, όπου επεξεργάζονται και συσκευάζονται οι ποικιλίες καφέ, τις οποίες προμηθεύεται σε μορφή κόκκων για να διανεμηθούν στα καταστήματα της αλυσίδας franchise καφέ. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση των baristi, οι οποίοι αποτελούν τον σημαντικότερο κρίκο της αλυσίδας, και πραγματοποιείται σε ειδικό εκπαιδευτικό κέντρο, τόσο αναφορικά με το αρχικό στάδιο, όσο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε το προσωπικό όλων των καταστημάτων να προσφέρει άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης στους καταναλωτές. Την κύρια ευθύνη και εποπτεία των προγραμμάτων εκπαίδευσης, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου, ως Barista Trainer, κ. Στ. Ρουμελιώτης.

FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 002
FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 003
FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 004
FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 005
FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 006

«Ο πραγματικά καλός καφές είναι κάτι πολύ σημαντικό, και αυτό ο καταναλωτής το αναζητά. Όταν το βρει, δεν τον αλλάζει. Αυτό το έχουμε διαπιστώσει και στην πράξη στα καταστήματά μας», σημειώνει ο κ. Ρουμελιώτης. «Οι πελάτες μας πάντα επιστρέφουν και καταλήγουν στην ποικιλία καφέ που τους ταιριάζει. Κάποιοι θα καταλήξουν με την πρώτη, άλλοι θα χρειαστούν επανάληψη, σχεδόν όλοι όμως θα θελήσουν να δοκιμάσουν σίγουρα πάνω από μια γεύση για να είναι σίγουροι για την τελική τους προτίμηση! Οι γνώσεις και το ενδιαφέρον των baristi μας διαφαίνονται ξεκάθαρα και έντονα, και αυτό γίνεται αντιληπτό από όλους. Γνωρίζουν ότι μπορούν να τους εμπιστευθούν και ξέρουν ότι θα απολαύσουν specialty coffee στην κυριολεξία!»

Ο κ. Στέλιος Ρουμελιώτης, δραστηριοποιείται πάνω από 12 χρόνια στον χώρο του καφέ. Διατέλεσε υπεύθυνος εκπαίδευσης σε μεγάλη εταιρεία καφέ, και ταυτόχρονα ήταν στέλεχος μεγάλου εργοστασίου παραγωγής καφέ. Έχει διακριθεί δυο φορές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Barista 2008 – 2009 με την πρώτη θέση, όπως και στα παγκόσμια πρωταθλήματα Barista WBC Copenhagen 2008, με την 20η θέση ανάμεσα σε 48 χώρες, και Atlanta 2009, με την 15η θέση ανάμεσα σε 52 χώρες. Τα τελευταία 5 χρόνια, δραστηριοποιείται στον χώρο του speciality coffee, διαθέτοντας παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Αττική και αναπτύσσοντας το δίκτυο καταστημάτων Coffee Lab

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE COFFEE LAB

Η επιχειρηματική πρόταση των Coffee Lab έχει σχεδιασθεί έτσι, ώστε να προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά διαφοροποίησης, όπως και νεωτεριστικά στοιχεία. Ο Argus, ο πιστός σκύλος των Coffee Lab ,φίλος της κάθε ελληνικής γειτονιάς, δίνει των σήμα κατατεθέν της εταιρείας και παρουσιάζει τη διαφορετικότητα στον Ελλαδικό χώρο, με ένα trade mark που δεν ξεχνάει καμία ηλικία και που θυμίζει καθημερινά τις πιστές συνήθειες στο χώρο του καφέ και τις μοναδικές ποικιλίες που έφερες ο Argus στην Ελλάδα.

Σύγχρονα καταστήματα, με γήινα χρώματα, σχεδιασμένα για να κερδίσουν τον Έλληνα καταναλωτή, τόσο στην παραγγελία take away,όσο και στη παραγγελία delivery.

Αποτελεσματική μελέτη της επιχειρηματικής πρότασης franchise καφέ και παρουσίαση κερδοφορίας από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας, παρέχουν ασφάλεια στην επενδυτική πρόταση, έχοντας σταθερή εποπτεία και υποστήριξη από την εταιρεία, σε όλα τα χρόνια της εμπορικής σύμβασης, χωρίς να υπάρχουν αποδόσεις και ποσοστά επί του τζίρου και της διαφήμισης, από τον επιχειρηματία προς την εταιρεία (marketing fees και roaylties fees).

Τα Coffee Lab, προφέρουν κορυφαία προϊόντα καφέ που αλλάζουν τις καθημερινές συνήθειές μας, και τον ίδιο τον καφέ όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, με μονοποικιλιακούς – single origin καφέδες απ’ όλο τον κόσμο, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία. Καφέδες αψεγάδιαστοι, με ευδιάκριτη γεύση λόγω της προέλευσης ποικιλίας, της επεξεργασίας και του ιδιαίτερου τρόπου ψησίματος, που αντιστοιχούν μόνο στο 10% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ποιοτικά δεν μπορούν να συγκριθούν με τον συνηθισμένο εμπορικό καφέ. Άλλωστε, τα Coffee Lab υπηρετούν τη φιλοσοφία του direct trade, δηλαδή την απευθείας αγορά καφέ από τους ίδιους τους παραγωγούς, έτσι ώστε να διασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα και υψηλή διαφοροποίηση στον Ελλαδικό χώρο.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise καφέ των Coffeelab και του πιστού Argus,έχει ‘κερδίσει’ το στοίχημα της ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, στο κλάδο της μικρής εστίασης, αφού μόλις σε δύο χρόνια έχει ξεπεράσει τα 50 καταστήματα.

FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 007
FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 008
FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 009
FRANCHISE ΚΑΦΕ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE 010

Αίτηση Ενδιαφέροντος για το δικό σας Coffee Lab